ПРИКОЛКА Модел П205

570.00 

ТРИГАНО приколка со поцинковани страници со можност за демонтирање на сите 4 страни (правење платформа) и  кипање по потреба

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел П205

 • Димензии на корисен простор: 205 х 132 х 39 см
 • Габаритни димензии 312 x 178 см
 • Вкупна носивост : 750 кг
 • Носивост на осовината (КГ):  750 кг
 • Маса на празна приколка : 168 кг
 • Гуми: 165 / 70 R13
 • Под: водоотпорна панелка
 • Габаритно осветлување
 • ГРАТИС  помошно тркалце Ø48
 • Можност за кипање
 • Можност за лесно демонтирање на сите страници и да се направи платформа
 • Страници од поцинкован лим
 • Цврста топлопоцинкована шасија појачана со 3 попречни профили
 • Најширока приколка во својата категорија
 • KNOTT торзиона осовина
 • Можност за кипање
 • 4 затегачи за товар
 • 7 пински приклучок за струја
 • Сигурносен синџир
 • Може да се вози до 140 км/ч (хомалогирана)
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА !!!

Овој модел на приколка може да биде со следнава ДОДАТНА ОПРЕМА:

 • Надоградба од грифована жица висина плус 35см
 • Дупли страници висина плус 40 см
 • Носач со резервна гума
 • Арњеви(конструкција) и церада
 • Потпорни стопи за стабилен утовар

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА Модел П205 & rdquo;

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *