ПРИКОЛКА Модел 2Ѕ250

2,000.00 

ТРИГАНО приколка со страници од водоотпорна панелка и со систем за автоматско кочење

КАРАКТЕРИСТИКИ Модел 2Ѕ250

 • Димензии на корисен простор 251 x 133 x 40 см
 • Габаритни димензии  386 X 184 см
 • Вкупна носивост   1300 кг
 • Носивост на осовините  2 х 750 кг
 • Маса на празна приколка  320 кг
 • Гуми 155/70R13
 • Можност за лесно демонтирање на сите страници и се прави платформа
 • Страници од водоотпорна панелка
 • Идеална за пчеларење, моторцикли АТВ и секаква намена
 • ГРАТИС помошно тркалце Ø60
 • АL-KO систем за кочење
 • AL-KO шепа
 • AL-KO осовини
 • Цврста топлопоцинкована конструкција (корозија 0)
 • Може да се вози до 140 км/ч (хомалогирана)
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА !!!

Овој модел на приколка може да биде со следнава ДОДАТНА ОПРЕМА:

 • Надоградба од перфориран лим висина плус 35см
 • Утоварна рампа висина 120см
 • Носач со резервна гума
 • Арњеви(конструкција) и церада
 • Потпорни стопи за стабилен утовар

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА Модел 2Ѕ250 & rdquo;

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.