ПРИКОЛКА Модел Д200

870.00 

ТРИГАНО приколка со цврсти страници од водоотпорна панелка со можност за вадење на сите 4 страни (платформа) и можност за кипање

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел D200

 • Димензии на корисен простор: 201 х 133 х 40 см
 • Габаритни димензии 322 х 182 см
 • Вкупна носивост : 750 кг
 • Маса на празна приколка : 195 кг
 • Гуми: 155 / 70 R13
 • Носивост на осовината :  750 кг
 • Под: водоотпорна панелка
 • ГРАТИС  помошно тркалце Ø48
 • Можност за лесно демонтирање на сите страници и се прави платформа
 • Страници од водоотпорна панелка
 • Цврста топлопоцинкована конструкција
 • Шасија појачана со 7 профили
 • KNOTT торзиона осовина
 • Можност за кипање
 • 4 странични затегачи за товар
 • 7 пински приклучок за струја
 • Сигурносен синџир
 • Може да се вози до 140 км/ч (хомалогирана)
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА !!!

Овој модел на приколка може да биде со следнава ДОДАТНА ОПРЕМА:

 • Надоградба од перфориран лим висина плус 35см
 • Утоварна рампа висина 120см
 • Носач со резервна гума
 • Арњеви(конструкција) и церада
 • Потпорни стопи за стабилен утовар

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА Модел Д200 & rdquo;

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.