ПРИКОЛКА Модел П304

2,100.00 

ТРИГАНО приколка со хидраулично кипање идеална за превоз на АТВ мотори, машини, мали колички за секаква намена без потреба од поставување на било какви навозни стази или утоварни рампи

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел П304

 • Вкупна носивост  1000 кг
 • Маса на празна приколка   282 кг
 • Димензии на корисен простор: 304 х 161 х 10 см
 • Габаритни димензии:   416 х 216 см
 • Гуми  185 / 70 R13
 • Носивост на осовината (КГ):  1000 кг
 • Лесно кипање
 • Под: водоотпорна панелка
 • Висина од подот (см): 46 см
 • ГРАТИС помошно тркало: Ø48
 • AL-KO систем за кочење
 • Торзиона AL-KO осовина 
 • можност за монтажа на страници
 • поцинковани калници
 • 4 затегачи за сигурен транспорт
 • топлопоцинкована шасија со дебелина од 3мм (топлопоцинковање - процес каде цинкот влегува во челикот и му дава отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • хомалогирана е на 140 км/ч
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА !!!

 

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА Модел П304 & rdquo;

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.