ШЛЕП ПРИКОЛКА 2700 4,5 метра

3,890.00 

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел ШЛЕП 2700 4,5м

 • Димензии на корисен простор 450 х 203 см
 • Габаритни димензии 600 х 210 см
 • Вкупна носивост 2700 кг.
 • Маса на празна приколка 640 кг.
 • Едниствена приколка која целата е топлопоцинкована (топлопоцинковање - процес каде цинкот влегува во челикот и му дава отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • Торзиони осовини AL-KO со докажан квалитет кои преминуваат и преку 200.000 км без да се сменат лагери) 
 • Носивост на осовините 2x1350 кг
 • Систем за кочење AL-KO in Germany
 • Шепа AL-KO made in Germany
 • Цврста челична топлопоцинкована шасија со дебелина од 3 и 4мм
 • Чекрк со можност за поставување на лева или десна страна 
 • Помошно тркалце со дебелина Ø60 со лецно собирање при патување
 • Утоварни рампи со ширина од 35см и должина 220см
 • ЛЕД осветлување
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • Хомалогирана е на 140 км/ч
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА !!!
 • !!! ГРАТИС 2 броја странични потпорни стопи за стабилно качување и спиштање на колите (нема подигање на колата која ја влечи приколката) 
 • !!! ГРАТИС 2 броја блокатори со што се избегнува движење на колата или комбето што се пренесува (зголемена безбедност)
 • !!! ГРАТИС резервна гума
 • !!! ГРАТИС држач за резервна гума

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ШЛЕП ПРИКОЛКА 2700 4,5 метра & rdquo;

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.