Фирми кои ги застапуваме

 
 
Застапуваме реномирани производители од областите на надградби на возила , опрема за противпожарна заштита, композитни материјали со врвни карактеристики,
градежната и автомобилската индустрија...... 
повеќе
Производи
 
Последни новости
Поставени GRE цевки во рудник САСА
Во сорабoтка со ЕКОИНЖИНЕРИНГ поставивме GRE цевки во рудник САСА. Дол...
Возила за зимска служба за Општина Аеродром
За Општина Аеродром , во соработка со застапникот на IVECO фирмата CAR...
Противпожарно возило за Општина Демир Хисар
Во Општина Демир Хисар во јули предадено е противпожарно возило VP 200...
Фирми кои ги застапуваме
Производствени прог. од индустриска керамика и индустриски запалувачи.
Специјална надградба на возила и издувни системи.
Противпожарни возила, комунални возила, против пожарни апарати
Производи кои се користат за изработка на газишта и профили за изработка на конструкции
Нискојаглеродна жица, Високојаглеродна жица


Почетна|За нас|Новости|Галерии|Контакт

Copyright © DIKOS, 2009. Сите права се задржани