​ТРИГАНО групацијата е лидер во производство на приколки во Европа со преку 120.000 произведени приколки.Секоја приколка е атестирана на основ на европска хомологација: e2*2007/46*0195*11 и e2*2007/46*0200*12.

Приколките ги има на 5 продажни места во Македонија: Кочани, Тетово, Скопје, Битола, и Струмица

✅ Единствени приколки со топлопоцинкована шасија каде цинкот влегува во челиокот и и дава на приколката отпорност од корозија и механичко оштетување ;

✅ Приколки кај кои шасијата е изработена и појачана со профили со дебелина од 3 и 4 мм (нигде нема профил со дебелина од 2мм), ;

✅ Најшироки приколики во својата категорија;

✅ Приколки со највисоки страници (40 и 55 цм):

✅ Единствени приколики кои се хомалогирани да се возат до 140км/час ;

✅ Единствени приколки кај кои секој модел може да кипа;

✅ Приколки кај кои сите 4 страни се вадат по потреба (приколката се прави платформа)

✅ В-руда со дебелина од 3мм и појачана со 2 профила за заштита од свивање при нагло кочење

✅вградено фабричко помошно тркалце во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката;

✅ Роботско заварена шасија (по технологија како кај модерните коли и камиони) нема штрафови и опасност од одштрафување на шасијата за да не дојде до хаварија;

✅ На единствено место каде има специјални приколки за превоз на секаков вид на жива стока;

✅ Секоја приколка поседува европски ЦОЦ сертификат за квалитет;

✅ Подот на приколките е од нелизгачка водотпорна панелка која е произведена во Финска;

✅ Приколки со 3 вида на страници од: лим, водоотпорна панелка и челични страници;

✅Приколки кои се малку потешки во споредба од другите производители, бидејќи кога се работи за БЕЗБЕДНОСТА и СИГУРНОСТА нема штедење во материјалите;

✅ 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА на приколките.

ПРОДАЖНИ МЕСТА ВО МАКЕДОНИЈА

КОЧАНИ

ул. Крижевска

тел: 070 725 157

ТЕТОВО

АВТО КОНЕКТ

Тел: 070 263 614

СКОПЈЕ

АГРОИЛИНДЕН ДС

Тел: 070 750 525

БИТОЛА

НАЈК ПРОМ

Тел: 075 212 768 / 075 212 764

СТРУМИЦА

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ

Тел: 072 261 251

Се прикажуваат сите 21 резултати