ПРИКОЛКА МОДЕЛ П304 (304х161х10см 1000кг.)

2,100.00 

КАРАКТЕРИСТИНИ : МОДЕЛ П304

 • димензии на корисен простор 304 x 161 x 10 см
 • габаритни димензии 416 x 216 см
 • вкупна носивост 1000 кг.
 • маса на приколката 282 кг.
 • гуми 185/70Р13
 •  топлопоцинкована шасија (процес каде цинкот влегува во челикот и и дава на приколката отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување со што се избегнува можност од хаварија);
 • поцинковани калници
 • кипање со амортизер за лесно качување и спуштање на АТВ,УТВ и секаква превозно стредство или машина
 • AL-KO осовина
 • AL-KO шепа
 • AL-KO систем за кочење
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување со што се избегнува можност од хаварија);
 • 6 места за врзување на стоката
 • Хомалогирана е на 140 км/ч
 • сигурносна сајла
 • 13 пински приклучок
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА!!!
 • поседува европски ЦОЦ сертификат за квалитет
 • Идеална е за превоз на АТВ, УТВ и мали машини