ПРИКОЛКА модел ТП 39560 ХИДАУЛИЧНО КИПАЊЕ (253х147х30 750кг)

2,290.00 

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел ТП 39560

 • Димензии на корисен простор 253 x 147 x 30 см
 • Габаритни димензии на приколката 365 х 159 см
 • Вкупна носивост 750 кг.
 • тежина на приколката 335 кг.
 • Носивост на осовините  2 x 750 кг
 • Гуми 155/70Р13
 • ХИДРАУЛИЧНО КИПАЊЕ лесен истовар на роба
 •  топлопоцинкована шасија (процес каде цинкот влегува во челикот и и дава на приколката отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • страниците се челични топлопоцинковани отпорни на удар, оштетување и корозија
 • отварање на сите 4 страници
 • поцинковани калници
 • под – водоотпорна панелка (нелизгачка) со дебелина од 9 мм
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување за да не дојде до хаварија);
 • В-руда со дебелина од 3мм и појачана со 2 профила за заштита од свивање при нагло кочење;
 • вградено фабричко помошно тркалце во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката(не е странично);
 • KNOTT осовини
 • сигурносен синџир
 • 7 пински приклучок
 • хомалогирана е на 140 км/ч
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА