ПРИКОЛКА модел Ц250 (40393) (253х134х50см 750кг.)

1,250.00 

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел Ц250  (40393)

 • Димензии на корисен простор 253 x 134 x 55 см
 • Габаритни димензии на приколката 372 х 185 см
 • Вкупна носивост 750 кг.
 • тежина на приколката 240 кг.
 • Носивост на осовината 750 кг
 • Гуми 155/70Р13
 •  топлопоцинкована шасија (процес каде цинкот влегува во челикот и и дава на приколката отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • шасијата е појачана со 7 попречни полни профила со дебелина 3мм;
 • лесно кипање
 • висина на страниците 55 см;
 • страниците се челични топлопоцинковани отпорни на удар, оштетување и корозија (затоа се идеални и единствени на пазарот за превоз на жива стока)
 • поцинковани калници
 • 4 места за затегачи за врзување на товарот
 • под – водоотпорна панелка (нелизгачка) со дебелина од 13 мм
 • отварање на предна и задна страна;
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување за да не дојде до хаварија);
 • В-руда со дебелина од 3мм и појачана со 2 профила за заштита од свивање при нагло кочење;
 • вградено фабричко помошно тркалце во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката ;
 • KNOTT осовини
 • сигурносен синџир
 • 13 пински приклучок
 • хомалогирана е на 140 км/ч
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Oваа приколка може да биде со следнава ДОДАТНА ОПРЕМА:
 • УТОВАРНА РАМПА 120 см (топлопоцинкована) ,
 • НАДГРАДБА ОД ГРИФОВАНА ЖИЦА висина плус 60 см
 • ПОТПОРНИ СТОПИ за стабилност при утовар
 • АРЊЕВИ (КОНСТРУКЦИЈА) И ЦЕРАДА