ПРИКОЛКА модел ШЛЕП (450х203 2700кг)

3,800.00 

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел ШЛЕП 2700 4,5м

✅ Димензии на корисен простор 450 х 203 см
✅ Габаритни димензии 600 х 210 см
✅ Вкупна носивост 2700 кг.
✅ Маса на празна приколка 640 кг.
✅ Едниствена приколка која целата е топлопоцинкована (топлопоцинковање e процес каде цинкот влегува во челикот и му дава отпорност од корозија и механичко оштетување)
✅ Торзиони осовини AL-KO со докажан квалитет кои преминуваат и преку 200.000 км без да се сменат лагери)
✅ Носивост на осовините 2×1350 кг
✅ Систем за кочење AL-KO (made in Germany)
✅ Шепа AL-KO made in Germany
✅ Цврста челична топлопоцинкована шасија со дебелина од 3 и 4мм
✅ Чекрк со можност за поставување на лева или десна страна
✅ Помошно тркалце со дебелина Ø60 со лецно и целосно собирање при патување
✅ Утоварни рампи со ширина од 35см и должина 220см
✅ ЛЕД осветлување
✅ Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
✅ Хомалогирана е на 140 км/ч
✅ 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА !!!
✅ ГРАТИС 2 броја странични потпорни стопи за стабилно качување и спиштање на колите (нема подигање на колата која ја влечи приколката)
✅ ГРАТИС 2 броја блокатори со што се избегнува движење на колата или комбето што се пренесува (зголемена безбедност)
✅ ГРАТИС резервна гума
✅ ГРАТИС држач за резервна гума