ПРИКОЛКА модел 32650 ПЛАТФОРМА (406х215см 2500кг.)

3,150.00 

КАРАКТЕРИСТИКИ: МОДЕЛ 32650 ПЛАТФОРМА 2500кг. 4 х 2м

 • Димензии на корисен простор 406 x 215 см
 • Габаритни димензии  556 X 221 см
 • Вкупна носивост   2500 кг
 • Маса на приколката  600 кг
 • број на осовини : 2
 • Носивост на осовините  2 х 1300 кг
 • Гуми 195/55 R10C  (ниски товарни – ц гуми за полесен товар и истовар)
 • топлопоцинкована шасија (процес каде цинкот влегува во челикот и и дава на приколката отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување со што се избегнува можност од хаварија);
 • вградено фабричко помошно тркалце фи-60 во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката и кое целосно се собира
 • под – водоотпорна панелка (нелизгачка) со дебелина од 15 мм
 • Габаритно осветлување
 • сигурносна сајла
 • 8 места за затегачи за товар и врзување на стоката
 • АL-KO систем за кочење
 • AL-KO шепа
 • AL-KO осовини
 • Хомалогирана е на 140 км/ч
 • Идеална е за превоз на автомобили, АТВ,УТВ и секакви машини и  палети роба
 • 13 пински приклучок
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА!!!
 • поседува европски ЦОЦ сертификат за квалитет