ПРИКОЛКА МОДЕЛ 34352 ХИДРО КИПЕР (253х134х50см 1500кг.)

2,990.00 

КАРАКТЕРИСТИКИ: МОДЕЛ 34352 ХИДРО КИП

 • Димензии на корисен простор 253 x 134 x 55 см
 • Габаритни димензии  390 X 184 см
 • Вкупна носивост   1500 кг
 • Маса на приколката  450 кг
 • број на осовини : 2
 • Носивост на осовините  2 х 750 кг
 • Гуми 155/70R13
 • ХИДРАУЛИЧНО КИПАЊЕ лесно за ракување истовар на роба
 • топлопоцинкована шасија (процес каде цинкот влегува во челикот и и дава на приколката отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување со што се избегнува можност од хаварија);
 • вградено фабричко помошно тркалце фи-60 во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката и кое целосно се собира
 • страниците се челични топлопоцинковани отпорни на удар и оштетување
 • поцинковани калници
 • 4 затегачи за товар и врзување на стоката
 • под – водоотпорна панелка (нелизгачка) со дебелина од 15 мм
 • АL-KO систем за кочење
 • AL-KO шепа
 • AL-KO осовини
 • Хомалогирана е на 140 км/ч
 • сигурносна сајла
 • 13 пински приклучок
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА!!!
 • поседува европски ЦОЦ сертификат за квалитет