ПРИКОЛКА ТРИГАНО ТП 39600 (256X148X30 2500кг)

3,500.00 

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел ТП 39600

 • Димензии на корисен простор 256 x 148 x 30 см
 • Габаритни димензии на приколката 385 x 160 см
 • Вкупна носивост 2500 кг.
 • тежина на приколката 550 кг.
 • Носивост на осовините  2 x 1300 кг
 • Гуми 155 Р13C
 • ХИДРАУЛИЧНО КИПАЊЕ на три нивоа со создавање на агол од 80° за целосен истовар на песок, земја, шунт…
 • страниците се челични топлопоцинковани отпорни на удар, оштетување и корозија
 • сите 4 страници можат да се извадат
 • 4 специјални цврси механизми на страниците за сигурен транспорт
 •  топлопоцинкована шасија (процес каде цинкот влегува во челикот и и дава на приколката отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • поцинковани калници
 • подот е дебел топлопоцинкован лим
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување за да не дојде до хаварија);
 • вградено фабричко помошно тркалце во средина на V-рудата со дебелина D60 за полесно маневрирање со приколката;
 • AL-KO осовини
 • AL-KO шепа и AL-KO систем за кочење
 • Рачна кочница со сигурносна салја
 • 13 пински приклучок
 • хомалогирана е на 140 км/ч
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Приколка идеална за превоз на песок,земја и секаков вид на стока