ПРИКОЛКА ЗА СКУТЕР И ЧАМЕЦ до 4,5 м

1,150.00 

ПРИКОЛКА за превоз на скутер на вода и чамец до 4,5м

Карактеристики: ПРИКОЛКА ЗА СКУТЕР НА ВОДА И ЧАМЕЦ до 4,5м 

 • Вкупна носивост (KГ): 650
 • Маса на празна приколка (KГ): 200
 • Вкупна корисна должина (см): 370– 445
 • Вкупна ширина (см): 169
 • Гуми : 155 / 70 R13
 • Уљена осовина (KNOTT) за да не дојде до блокирање на лагерите од морската сол
 • Топлопоцинкована цела приколка (отпорност од корозија при влегување во солена вода)
 • Лесно вадење на задната страна
 • Се пушта напред
 • Синтелонски обложени даски со можност на нивно прилагодување
 • поцинковани калници
 • ГРАТИС помошно тркало Ø48
 • ГРАТИС чекрк со поднесувачки носач
 • Сигурносен синџир
 • Хиомалогирана е на 140 км/ч
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ !!!

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА ЗА СКУТЕР И ЧАМЕЦ до 4,5 м & rdquo;