ПРИКОЛКА ЗА ЧАМЕЦ ДО 6 М СО РОЛЕРИ

1,790.00 

Карактеристики: ПРИКОЛКА ЗА ЧАМЕЦ до 6м со РОЛЕРИ

 • Вкупна маса (KГ): 750
 • Маса на празна приколка (KГ): 200
 • Должина на шасијата (см): 430
 • Вкупна корисна должина (см): 467 – 600
 • Вкупна ширина (см): 181
 • Гуми : 155 / 70 R13
 • Носивост на осовината (КГ): 1 х 750
 • Уљена осовина (KNOTT) за да не дојде до блокирање на лагерите од морската сол
 • Топлопоцинкована цела приколка (отпорност од корозија при влегување во солена вода)
 • Лесно вадење на задната страна
 • Се пушта напред и позади
 • Лед осветлување
 • Предно габаритно осветлување
 • поцинковани калници
 • 24 броја на ролери за лесно спуштање и качување на чамецот во вода
 • ГРАТИС помошно тркало Ø48
 • ГРАТИС чекрк со поднесувачки носач
 • Сигурносен синџир
 • Хомалогирана е на 140 км/ч
 • 7 пински приклучок за струја
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ !!!

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА ЗА ЧАМЕЦ ДО 6 М СО РОЛЕРИ & rdquo;