ПРИКОЛКА модел 2Ц250 (253х134х55см 750кг)

1,590.00 

Специјална и единствена приколка на пазарот за превоз на жива стока со челични топлопоцинковани страници отпорни на корозија и оштетување

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел 2Ц250

 • Димензии на корисен простор 253 x 134 x 50 см
 • Габаритни димензии на приколката 372х185 см
 • Вкупна носивост 750 кг.
 • тежина на приколката 274 кг.
 • Носивост на осовините  2 x 750 кг
 • Гуми 155/70Р13
 •  топлопоцинкована шасија (процес каде цинкот влегува во челикот и и дава на приколката отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • шасијата е појачана со 7 попречни полни профила со дебелина 3мм;
 • можност за кипање
 • висина на страниците 55 см;
 • страниците се челични топлопоцинковани отпорни на удар и оштетување
 • поцинковани калници
 • 4 затегачи за врзување на товарот
 • под – водоотпорна панелка (нелизгачка) со дебелина од 13 мм
 • отварање на предна и задна страна;
 • цврсти топлопоцинковани челични страници (отпорни на оштетување);
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување за да не дојде до хаварија);
 • В-руда со дебелина од 3мм и појачана со 2 профила за заштита од свивање при нагло кочење;
 • вградено фабричко помошно тркалце во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката(не е странично);
 • KNOTT осовини
 • сигурносен синџир
 • 13 пински приклучок
 • хомалогирана е на 140 км/ч
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Oваа приколка може да биде со следнава ДОДАТНА ОПРЕМА:
 • УТОВАРНА РАМПА 120 см (топлопоцинкована) ,
 • НАДГРАДБА ОД ГРИФОВАНА ЖИЦА висина плус 60 см
 • ПОТПОРНИ СТОПИ за стабилност при утовар
 • АРЊЕВИ (КОНСТРУКЦИЈА) И ЦЕРАДА

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА модел 2Ц250 (253х134х55см 750кг) & rdquo;