ПРИКОЛКА Модел 2Ц300 (300х150х55см 2500кг.)

2,900.00 

ТРИГАНО приколка со челични топлопоцинковани страници отпорни на корозија и оштетување со вкупна носивост од 2500кг.и систем за автоматско кочење.Идеална за превоз на мини багери,жива стока и секаква роба

КАРАКТЕРИСТИКИ Модел 2Ц300

 • Димензии на корисен простор 300 x 150 x 50 см
 • Габаритни димензии  444 X 203 см
 • Вкупна носивост   2500 кг
 • Маса на празна приколка  460 кг
 • Носивост на осовините  2х1300 кг
 • Гуми 165R13C
 • топлопоцинкована шасија (процес каде цинкот влегува во челикот и и дава на приколката отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување со што се избегнува можност од хаварија);
 • вградено фабричко помошно тркалце фи-60 во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката и кое целосно се собира
 • Висина на страниците 55 см
 • страниците се челични топлопоцинковани отпорни на удар и оштетување
 • поцинковани калници
 • 4 затегачи за товар и врзување на стоката
 • под - водоотпорна панелка (нелизгачка) со дебелина од 15 мм
 • АL-KO систем за кочење
 • AL-KO шепа
 • AL-KO осовини
 • Хомалогирана е на 140 км/ч
 • сигурносна сајла
 • 13 пински приклучок
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА!!!
 • поседува европски ЦОЦ сертификат за квалитет
 • Идеална е за превоз на мини багери

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА Модел 2Ц300 (300х150х55см 2500кг.) & rdquo;