ПРИКОЛКА Модел Ц200 (200х134х55см 750кг.)

1,090.00 

специјална и единствена приколка на пазарот за превоз на жива стока со челични топлопоцинковани страници отпорни на корозија и оштетување

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел Ц200

 • димензии на корисен простор 200 x 134 x 55 см
 • габаритни димензии на приколката 318 х 184 см
 • вкупна носивост 750 кг.
 • тежина на приколката 206 кг.
 • гуми 155/70Р13
 •  топлопоцинкована шасија (процес каде цинкот влегува во челикот и и дава на приколката отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • шасијата е појачана со 5 попречни полни профила со дебелина 3мм;
 • можност за кипање
 • висина на страниците 55 см;
 • страниците се челични топлопоцинковани отпорни на удар и оштетување
 • поцинковани калници
 • 4 затегачи за товат и врзување на стоката
 • под - водоотпорна панелка (нелизгачка) со дебелина од 13 мм
 • отварање на предна и задна страна;
 • цврсти топлопоцинковани челични страници (отпорни на оштетување);
 • Шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување за да не дојде до хаварија);
 • В-руда со дебелина од 3мм и појачана со 2 профила за заштита од свивање при нагло кочење;
 • вградено фабричко помошно тркалце во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката(не е странично);
 • KNOTT осовина
 • сигурносен синџир
 • 7 пински приклучок
 • хомалогирана е на 140 км/ч
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Oваа приколка може да биде со следнава ДОДАТНА ОПРЕМА:

 • УТОВАРНА РАМПА 120 см (топлопоцинкована) ,
 • НАДГРАДБА ОД ГРИФОВАНА ЖИЦА висина плус 60 см
 • ПОТПОРНИ СТОПИ за стабилност при утовар
 • АРЊЕВИ (КОНСТРУКЦИЈА) И ЦЕРАДА

 

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА Модел Ц200 (200х134х55см 750кг.) & rdquo;