ПРИКОЛКА Модел Д250 (251х133х40см 750кг.)

1,090.00 

ТРИГАНО приколка со цврсти страници од водоотпорна панелка со можност за вадење на сите 4 страни (платформа) и можност за кипање

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел D250

 • Димензии на корисен простор: 251 х 133 х 40 см
 • Габаритни димензии 372 х 182 см
 • Вкупна носивост : 750 кг
 • Маса на празна приколка : 214 кг
 • Гуми: 155 / 70 R13
 • Торзиона KNOTT oсовина со носивост :  750 кг
 • под - водоотпорна панелка (нелизгачка) со дебелина од 10 мм
 • топлопоцинкована шасија со 7 попречни профили со дебелина од 3мм (топлопоцинковање - процес каде цинкот влегува во челикот и му дава отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување);
 • можност за кипање
 • поцинковани калници
 • габаритно осветлување
 • страници од цврста водоотпорна панелка со дебелина од 10 мм
 • висина на страниците 40 см со можност за лесно демонтирање на сите 4 страници (платформа)
 • В-руда со дебелина од 3мм и појачана со 2 профила за заштита од свивање при нагло кочење;
 • вградено фабричко помошно тркалце во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката;
 • 4 места за затегачи за товар
 • 7 пински приклучок за струја
 • сигурносен синџир
 • хомалогирана е на 140 км/ч
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Овој модел на приколка може да биде со следнава ДОДАТНА ОПРЕМА:

 • Надоградба од перфориран лим висина плус 35см
 • Утоварна рампа висина 120см
 • Носач со резервна гума
 • Арњеви(конструкција) и церада
 • Потпорни стопи за стабилен утовар