ПРИКОЛКА Модел П170 (170х122х39см 750кг.)

790.00 

ТРИГАНО приколка со високи поцинковани страници со можност за демонтирање на сите 4 страни (правење платформа) и  кипање по потреба

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел П170

 • Димензии на корисен простор: 170 х 122 х 39 см
 • Габаритни димензии 277 x 168 см
 • Вкупна носивост : 750 кг
 • Носивост на осовината (КГ):  750 кг
 • Маса на празна приколка : 156 кг
 • Гуми: 165 / 70 R13
 • под - водоотпорна панелка (нелизгачка) со дебелина од 10 мм
 • топлопоцинкована шасија со дебелина од 3мм (топлопоцинковање - процес каде цинкот влегува во челикот и му дава отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување);
 • можност за кипање
 • поцинковани калници
 • габаритно осветлување
 • страници од поцинкован лим со дебелина 1,8 мм
 • висина на страниците 40 см со за лесно демонтирање на сите 4 страници (платформа)
 • В-руда со дебелина од 3мм и појачана со 2 профила за заштита од свивање при нагло кочење;
 • вградено фабричко помошно тркалце во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката;
 • KNOTT торзиона осовина
 • 4 места за затегачи за товар
 • 7 пински приклучок за струја
 • сигурносен синџир
 • хомалогирана е на 140 км/ч
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Овој модел на приколка може да биде со следнава ДОДАТНА ОПРЕМА:
  • Носач со резервна гума
  • Арњеви(конструкција) и церада
  • Потпорни стопи за стабилен утовар
  • Резервна гума со носач

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА Модел П170 (170х122х39см 750кг.) & rdquo;