ПРИКОЛКА Модел П233 (233х132х39см 750кг.)

990.00 

КАРАКТЕРИСТИКИ: Модел П233

 • димензии на корисен простор: 233 х 132 х 39 см
 • габаритни димензии 340 x 178 см
 • вкупна носивост : 750 кг
 • носивост на осовината (КГ):  750 кг
 • маса на празна приколка : 176 кг
 • гуми: 165 / 70 R13
 • под - водоотпорна панелка (нелизгачка) со дебелина од 10 мм
 • топлопоцинкована шасија со дебелина од 3мм (топлопоцинковање - процес каде цинкот влегува во челикот и му дава отпорност од корозија и механичко оштетување)
 • шасијата е роботско заварена по најнова технологија како кај модерните коли и камиони (нема штрафови и опасност од одштрафување);
 • можност за кипање
 • поцинковани калници
 • габаритно осветлување
 • страници од поцинкован лим со дебелина 1,8 мм
 • висина на страниците 40 см со за лесно демонтирање на сите 4 страници (платформа)
 • В-руда со дебелина од 3мм и појачана со 2 профила за заштита од свивање при нагло кочење;
 • вградено фабричко помошно тркалце во средина на V-рудата за полесно маневрирање со приколката;
 • идеална за пчеларење, моторцикли, АТВ и секаква намена
 • KNOTT торзиона осовина
 • 4 места за затегачи за товар
 • 7 пински приклучок за струја
 • сигурносен синџир
 • хомалогирана е на 140 км/ч
 • Поседува ЦОЦ сертификат за квалитет
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Овој модел на приколка може да биде со следнава ДОДАТНА ОПРЕМА:

 • Надоградба од грифована жица висина плус 35см
 • Дупли страници висина плус 40 см
 • Носач со резервна гума
 • Арњеви(конструкција) и церада
 • Потпорни стопи за стабилен утовар
 • Резервна гума со носач

Reviews

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; ПРИКОЛКА Модел П233 (233х132х39см 750кг.) & rdquo;